м.Рівне, вул.Гетьмана Мазепи,19
(0362) 62-05-33, office@rcci.rivne.com

Конференція «Стратегічне партнерство: поглиблення польсько-українських відносин у європейському контексті»

23/04/2024

Інституту економічних досліджень та політичних консультацій (ІЕД) та Варшавського Інституту Підприємництва (WEI) ми маємо честь запросити Вас на конференції «Стратегічне партнерство: поглиблення польсько-українських відносин у європейському контексті», яка присвячена підготовці України до майбутнього членства в Європейському Союзі.

У часи війни та розширення ЄС поглиблення відносин між Польщею та Україною стає наріжним каменем регіональної стабільності, процвітання та ширшого процесу європейської інтеграції. Ця конференція має на меті дослідити багатогранні виміри польсько-української співпраці в рамках ЄС, зосереджуючись на спільних можливостях, викликах та шляху вперед у контексті вступу та інтеграції до ЄС.

Ми обговоримо майбутнє Європейського Союзу з Україною, роль польсько-української співпраці, досвід Польщі та уроки інтеграції Польщі в ЄС та їх значення для України, а також шляхи посилення економічної та політичної взаємодії між Польщею та Україною.

Конференція відбудеться 24 квітня 2024 року, середа, в гібридному форматі:  офлайн у Києві (локація буде надіслана після реєстрації) та онлайн на платформі ZOOM. Початок о 12:00 (за київським часом).

Реєстрація за ОБОВЯЗКОВА за посиланням  https://forms.office.com/e/XdgTQS8VR9