м.Рівне, вул.Гетьмана Мазепи,19
(0362) 62-05-33, office@rcci.rivne.com
НОВИНИ Всі новини

Рівненська ТПП: база практики для перекладачів РДГУ

19/04/2024

На базі Рівненського державного гуманітарного університету (РДГУ) відбулась настановча конференція для студентів 4 курсу щодо виробничої перекладацької практики. Захід проведений за участі Рівненської торгово-промислової палати (РТПП), що вкотре виступає базою практики для майбутніх фахівців.

Під час зустрічі Микола ЯРОЩУК, президент РТПП, ознайомив студентів з діяльністю організації, окресливши основні напрями її роботи, принципи функціонування системи торгово-промислових палат та особливості роботи в умовах воєнного часу.

Особливу увагу Микола Якович приділив питанням підтримки малого та середнього бізнесу Рівненщини, а також зовнішньоекономічній діяльності. За його словами, співпраця з зарубіжними партнерами потребує надання якісних перекладів ділової документації тощо.

Микола Ярощук підкреслив, що РТПП готова надати студентам все необхідне для проходження практики. Крім того, майбутні перекладачі зможуть не лише закріпити теоретичні знання на практиці, але й отримати цінний досвід роботи в реальних умовах ведення бізнесу.

Завершуючи свою промову, президент РТПП закликав студентів 4 курсу активно долучатися до діяльності організації.