м.Рівне, вул.Гетьмана Мазепи,19
(0362) 62-05-33, office@rcci.rivne.com

Рівненська торгово-промислова палата засвідчує Вам свою повагу та інформує про таке:

10/02/2021

– Американська компанія, яка спеціалізується на торгівлі жіночої білизни має бажання співпрацювати з українськими виробниками жіночої білизни великих розмірів. Контактна  особа Домініка Станєвіч (Dominika Staniewicz), тел. моб: +1 832 7456115, office@feellikeawoman.today .

– Генеральна компанія з маркетингу лікарських засобів і медичних товарів Міністерства охорони здоров’я Іраку оголосила тендер на постачання апаратів рентгенівського випромінювання для потреб медичного сектору Іраку. Отримати інформацію можна на офіційному сайті компанії: https://kimadia.iq/article/view/52

– Посольство Ісламської Республіки Пакистан в Україні повідомляє, що найбільша провінція Пакистану Балочистан, що складає 44% території країни, має чисельні природні ресурси. Уряд Провінції та Рада Балочистану з Інвестицій та Торгівлі (BBoIT) всіляко сприяє залученню інвестицій  та інвесторів. Посольство інформує, що з метою залучення іноземних прямих інвестицій в Балочистан, BBoIT розробила Зелений канал з метою полегшення та прискорення процедури розгляду справ притоку інвестицій. Більш детальна інформація надається за посиланням: www.bboit.gob.pk/invest.

– Посольство Республіки Молдова в Україні  має бажання співпрацювати з українськими експортерами кукурудзи, жита та пшениці. Деталі за телефоном: (0362)63-41-27.