м.Рівне, вул.Гетьмана Мазепи,19
(0362) 62-05-33, office@rcci.rivne.com

До TПП Украіни надійшло звернення від AT «Оператор ринку» про проведення онлайн вебінару для представників бізнесу з метою інформування про особливості роботи на роздрібному ринку електроенергії.

25/10/2023

AT «Оператор ринку» – це державна компанія, яка працює в сегменті В2В й надає можливість українському бізнесу продати та купити електричну енергію на ринкових умовах споту. 3 першого дня роботи демонструє європейські стандарти роботи, що підтверджено сертифікатами про відповідність процесів у товаристві міжнародним стандартам якості ISO. Головна перевага – прозора робота 24/7, оперативні щоденні розрахунки між тими, хто продав, i тими, хто купив електроенергію, ринкове ціноутворення, якісна комунікація та розгорнута аналітика про роботу ринку «на добу наперед» i внутрішньодобового ринку.

Новим IT-напрацюванням AT «Оператор ринку› е RETAIL ENERGY PLATFORM (REP) – платформа для роздрібної торгівлі енергоресурсами. REP – це майданчик, де постачальник пропонує свої умови та ціну постачання електроенергію, а споживач може знайти для себе вигідну пропозицію a6o запропонувати свої умови співпраці. Також володіють експертизою щодо функціонування ринку електричної енергії України, якою готові поділитися з українським бізнесом.

Захід відбудеться 27 жовтня 2023 року об 11.00.

У разі зацікавленості, запрошуємо представників бізнесу взяти участь у зазначеному вебінарі.

Долучитися до заходу мoжна за посиланням, яке отримаєте на е-mail адресу, заповнивши реєстраційну форму https://www.oree.com.ua/index.php/create_users_new .