м.Рівне, вул.Гетьмана Мазепи,19
(0362) 62-05-33, office@rcci.rivne.com

КРУГЛИЙ СТІЛ З БРИТАНСЬКОЮ ДЕЛЕГАЦІЄЮ ТА ЗАСІДАННЯ УКРАЇНСЬКОЇ ЧАСТИНИ УКРАЇНСЬКО-БРИТАНСЬКОЇ ДІЛОВОЇ РАДИ

14/08/2023

7 серпня 2023 року о 12:00 в ТПП України (к. 405, 4-ий поверх) відбудеться робоча зустріч з британською делегацією та друге засідання української частини Українсько-Британської ділової ради (УЧУБДР).

Під час зустрічібуде обговорення актуальних питань щодо бізнес-співробітництва між Україною та Великою Британією, залучення українського бізнесу та неурядових організацій до проведення двосторонніх та багатосторонніх форумів за участі української та британської сторін, проведення наступної міжнародної конференції Ukraine Recovery Conference.

У рамках засіданняУЧУБДР будуть обговорені основні заходи з активізації та поглиблення ділових відносин між Україною та Великобританією (економічні саміти, бізнес-форуми, ділові місії, дослідження ринків, пошук партнерів тощо).

Головною метоюдіяльності Українсько-Британської ділової ради є:

•    сприяння розвитку українсько-британських ділових і торговельно-економічних зв’язків;
•    диверсифікація структури та збільшення обсягів товарообігу між двома країнами;
•    пошук і втілення оптимальних моделей та форм ділового співробітництва;
•    налагодження двосторонньої виробничо-технічної та інноваційно-інвестиційної кооперації;
•    створення сприятливих умов для спільної взаємовигідної виробничої, торговельної, транспортної, будівельної, фінансово-кредитної, страхової, науково-дослідної та інших видів діяльності;
•    сприяння створенню спільних підприємств у різних галузях економіки, інвестиційних фондів, торгових компаній, відкриттю філій і представництв діючих суб’єктів господарювання, а також всебічний розвиток усіх видів підприємництва, не заборонених законодавством України та Великобританії;
•    підтримка різних форм двостороннього ділового, освітнього, наукового, культурного і туристичного обміну між Україною та Британією.

Мова зустрічі – англійська.

Реєстрація

Склад делегації:

•    Джеймс Уоткінс, начальник відділу політики та суспільного впливу, Лондонська торгово-промислова палата
•    Ігор Бартків, проєктний менеджер з підтримки України, Лондонська торгово-промислова палата

Запрошуємо всіх зацікавлених взяти участь у цій важливій події та приєднатися до обговорення актуальних тем. Ваш внесок в обговорення сприятиме розвитку та зміцненню бізнес-відносин між Україною та Великою Британією.

Для отримання додаткової інформації звертайтесь до Дирекції міжнародного співробітництва Торгово-промислової палати України.

Контактна особа – Анна Любима: +380955466509ast-ier@ucci.org.ua

Запрошуємо взяти участь!