м.Рівне, вул.Гетьмана Мазепи,19
(0362) 62-05-33, office@rcci.rivne.com

ТПП України у партнерстві з ТПП Латвії продовжують активну реалізацію спільного міжнародного проєкту у форматі DCP (Development Cooperation Partnership) – LATUA 2.

24/10/2023

Проєкт LATUA 2 спрямований на підтримку інтеграції України до єдиного європейського ринку з використанням Латвії у якості точки входу.

Третім у рамках проєкту стане вебінар «Цифрові інструменти в експортному маркетингу та розвитку експорту», який відбудеться 1 листопада 2023 року о 10:00 за київським часом.

Якщо ви плануєте розширити свій бізнес на міжнародний рівень, то важливо розуміти цифрові інструменти в експортному маркетингу.

Ці знання є необхідними як для підприємців, так і для маркетологів, допомагаючи розуміти цифрові інструменти, що підвищують ефективність експортного маркетингу, збільшують глобальну видимість, та покращують SEO, що сприяє привертанню нових клієнтів і зростанню прибутку.

Під час вебінару ви дізнаєтеся про:

1. Стратегію цифрового маркетингу: Інесе Паберза, експерт зі стратегічних комунікацій та творець комунікацій бренду, поділиться інсайтами стосовно розробки та виконання стратегії цифрового маркетингу для підтримки експортних ініціатив.
2. Розкриття глобальних можливостей через ефективні веб-сайти: Крістіне Пудане, генеральний директор та веб-стратег The BrandSite, розгляне, як веб-сайти можуть бути використані для досягнення глобального успіху, а також поділиться стратегіями їх ефективної оптимізації.
3. Що таке SEO? Оскарс Озерс, радник з бізнес-рішень від Uprankd SIA, розкриє суть та важливість пошукової оптимізації (SEO) для просування вашого бренду та продуктів на міжнародних ринках.
4. Розповідь з власного досвіду: Анна Марія Зідере-Лайзане, менеджер із ключових клієнтів у Балтії від FELICI LLC, поділиться своїм власним досвідом та успішними історіями з розвитку бізнесу на міжнародному ринку за допомогою цифрових інструментів.

Попередня програма заходу:

Модератор: Ліга Січева
Керівник відділу проєктів ЄС у Торгово-промисловій палаті Латвії

10:00 – 10:10 Вступне слово
Міністерство закордонних справ (уточнюється)

10:10 – 10:40 Стратегія цифрового маркетингу
Інесе Паберза, експерт зі стратегічних комунікацій, творець комунікацій бренду

10:40 -11:10 Розкриття глобальних можливостей через ефективні веб-сайти
Крістіне Пудане, генеральний директор і веб-стратег The BrandSite

11:10 -11:40 Що таке SEO?
Оскарс Озерс, радник з бізнес-рішень, Uprankd SIA

11:40 – 12:00 Історія з власного досвіду
Анна Марія Зідере-Лайзане, менеджер із ключових клієнтів у Балтії, FELICI LLC

 

Участь у вебінарі безкоштовна за умови попередньої реєстрації – https://forms.gle/Lmqq8uxSNcBULNiz5

Мова вебінару – англійська

Цей захід буде особливо цікавим для:

1. Підприємців та власників бізнесу, які мають цікавість розширити свою діяльність на міжнародному ринку та ефективно просувати свої продукти або послуги.
2. Маркетингових фахівців та спеціалістів з розвитку бренду, які бажають долучити до свого арсеналу знань інструменти цифрового маркетингу для підтримки експортних ініціатив.
3. Власників веб-сайтів та осіб, які відповідають за їхню ефективність, та бажають дізнатися, як оптимізувати та використовувати їх для глобального росту бізнесу.
4. Фахівців із пошукової оптимізації (SEO), які хочуть розширити свої знання щодо технік і стратегій SEO для покращення видимості свого бренду в пошукових системах.
5. Всіх, хто цікавиться цифровим маркетингом та хоче ознайомитися з передовими практиками та інструментами цифрової реклами та комунікацій.
Під час вебінару буде надана можливість задавати питання спікерам та отримувати на них відповіді.