м.Рівне, вул.Гетьмана Мазепи,19
(0362) 62-05-33, office@rcci.rivne.com
НОВИНИ Всі новини

Розширюємо співпрацю з територіальними громадами: візит до Гощанської ТГ

26/06/2024

26 червня 2024 року делегація Рівненська торгово-промислова палата у складі Президента Миколи Ярощука та помічника президента з правових питань та внутрішньої безпеки Миколи Дячука відвідала Гощанську територіальну громаду. Зустріч відбулася за участі представників місцевого бізнесу та органів влади.

Під час заходу Рівненська ТПП презентувала широкий спектр послуг, спрямованих на підтримку та розвиток підприємництва в регіоні. Особливу увагу було приділено:
📌 Комплексній підтримці бізнесу: консультації із зовнішньо-економічної діяльності, надання комерційних пропозицій вітчизняних і закордонних фірм, участь у ділових зустрічах та виставках тощо.
📌 Патентно-ліцензійним послугам: реєстрація знаків для товарів і послуг, патентно-інформаційні пошуки.
📌 Товарознавчій та нетоварознавчій експертизі: переробка давальницької сировини, визначення кодів УКТ ЗЕД, експертиза якості та кількості товарів.
📌 Консультаційно-дослідницьким послугам: ідентифікація товарів подвійного використання, сертифікація товарів і послуг в системі CERTEX, консультаційні послуги щодо впровадженню системи безпечності харчових продуктів НАССР.
📌 Юридичному супроводу зовнішньоекономічної діяльності: укладання договорів, отримання сертифікатів про форс-мажорні обставини, вирішення спорів у Третейському суді при РТПП та Міжнародному комерційному арбітражному суді при ТПП України.

Окремо було представлено можливості співпраці з Державною інноваційною фінансово-кредитною установою про які розповів директор Західного регіонального представництва в м. Рівне Олександр Трофимчук.

Рівненська ТПП прагне стати надійним партнером для кожної територіальної громади регіону. Ми готові ділитися своїм досвідом та ресурсами, щоб сприяти розвитку місцевого бізнесу та покращенню інвестиційного клімату.

Фото: Гощанська селищна рада