м.Рівне, вул.Гетьмана Мазепи,19
(0362) 62-05-33, office@rcci.rivne.com

Міжнародні компанії які шукають співпраці з українськими підприємствами!
Катарська компанія Al Attiyah Import and Export Co бажає встановити контакти з українськими виробниками та експортерами мінеральних добрив таких категорій: DAP 18 46 0 Diammonium Phosphate, NP (SO3) 20 20 0 +35 ((SO3), Urea N46.

Контактна інформація:

Al Attiyah Import and Export Co (P.O. Box 24330, Doha, Qatar), менеджер Масу даль-Халді, тел.:+ 97444902070 (50), alattiyah.import.export@gmail.com .

Промислова група Sanaye Giti Pasand, яка складається з 32 підприємств, функціонує у сферах проектування та виробництва сотень видів будівельних матеріалів, у тому числі, одношарових та тришарових поліпропіленових труб та стиків, п’ятишарових труб, латунних кранів, вентилів та стиків для будівельних конструкцій, броньованих та внутрішніх міжкімнатних дверей «люкс», систем та обладнання для охолодження, опалення та кондиціонування повітря, панельних радіаторів та радіаторів інших типів, термоізоляційних матеріалів, матеріалів для звичайної та листової штукатурки та гідроізоляційних матеріалів, штукатурки панелей, проводів та кабелів, труб та стиків для міських каналізаційних мереж та ущімлювачів і герметиків для них, водостічних труб, а також хімічної продукції (різновидів полімерів, сумішей та суперконцентратів). Інформація відносно продукції даного підприємства арабською, англійською та російською мовами є доступною на сайті www.sgpco.com. Компанія зацікавлена у співпраці з українськими підприємствами.

Чеське акціонерне товариство BNG Groupa.s. пропонує українським підприємствам аграрного та харчового профілю довгострокову співпрацю та сприяння у виході на європейський ринок, налагодження експорту вітчизняної продукції на переробні харчові підприємства Чехії та інших держав ЄС. Зокрема, чеська компанія здійснює пошук виробників пшениці твердих сортів (для виготовлення макаронних виробів) та готова укласти з ними довгостроковий контракт на поставку 25-28 тон продукції на тиждень.

Контактна особа: Марек Комола, Голова правління, тел. :+420 73 1654817, www.bng.cz, info@bng.cz .


Інформуємо, що до Посольства надійшло звернення від компанії «71eaps For Trading and Marketing» щодо зацікавленості у налагодженні прямих ділових відносин з українськими кондитерськими компаніями з метою імпорту солодощів і кондитерських виробів до Йорданії.

У листі зазначається, що вищезгадана компанія має понад 250 торгових точок в Йорданії. Контакти «71eaps For Trading and Marketing»: виконавчий директор Хассан Абделкадер (Hassan Abdelqader). тел.: 00962777732000, Е-mail: hassan@71eapsio.com


До Посольства України в Південно-Африканській Республіці звернулися  представники компанії “Linkorp Projects” із запитом щодо пошуку партнерів в Україні щодо постачання соняшникової олії та пастеризованого молока для потреб замовників у ПАР та інших країнах регіону.

Контактна інформація:

6th Avenue Rondebosch Cape Town

The Republic of South Africa

Контактна особа:

Mr. Saliem Kahn

тел.: +2782 851 7351

e-mail: linkorp@mweb.co.za