м.Рівне, вул.Гетьмана Мазепи,19
(0362) 62-05-33, office@rcci.rivne.com
НОВИНИ Всі новини

Відбулась зустріч з представниками Рівненська Торгово-промислова Палата для обговорення можливостей співпраці у збереженні та документуванні промислової історії регіону.

24/11/2023

На зустрічі обговорювалися плани та ініціативи з ретельного вивчення історії деревообробки, харчової промисловості та будівництва в Рівненській області. Співпраця між Центром Цифрової Історії та Торгово-промисловою палатою має на меті збереження та популяризацію багатоаспектної історії промислового розвитку регіону.
Присутні на зустрічі обговорили можливості використання сучасних технологій, таких як цифрові архіви, віртуальні тури та інші інноваційні засоби, щоб зробити історію доступною для широкої громадськості.
Тетяна Самсонюк висловила позитивний настрій стосовно співпраці та впевнена, що це партнерство сприятиме збереженню та розширенню знань про промисловий потенціал Рівненської області.
Президент Рівненської ТПП Микола Ярощук також висловив підтримку ідеї збереження історії та наголосив на важливості вивчення промислових традицій як ключового елементу розвитку області.
Планується, що подальші кроки включатимуть спільні проекти, дослідження та ініціативи для створення цифрових архівів та експозицій, які відобразять важливі моменти в історії промисловості Рівненської області.
Ця співпраця є кроком до передачі невід’ємної спадщини минулого новим поколінням та сприяє розвитку області як центру індустріального розвитку.