м.Рівне, вул.Гетьмана Мазепи,19
(0362) 62-05-33, office@rcci.rivne.com
НОВИНИ Всі новини

28 листопада 2023 р. у Рівненській торгово-промисловій палаті відбулася зустріч зі спеціалістом зі стандартизації ІТ ЄС чеської компанії GORDIC Вратиславом Дателом (Vratislav Datel).

28/11/2023

Участь у зустрічі взяли: перший віцепрезидент Рівненської ТПП Микола Ярощук, віцепрезидент Рівненської ТПП Олександр Дубарець, заступник начальника управління – начальник відділу цифрового розвитку та електронної демократії управління цифрової трансформації департаменту цифрової трансформації та суспільних комунікацій Рівненської обласної державної адміністрації Володимир Ковальчук та головний спеціаліст відділу цифрового розвитку та електронної демократії управління цифрової трансформації департаменту цифрової трансформації та суспільних комунікацій Рівненської обласної державної адміністрації Богдана Василів.

Під час зустрічі Вратислав Дател презентував програмний продукт GINIS SSL, що повністю покриває функціональність документообігу організації. GINIS SSL дозволяє реєструвати всі дані про документи та справи, у тому числі відстежувати рух документів в організації. Система призначена для всебічного управління документами в організації, повністю відповідає чинному законодавству та може використовуватись як продуктивний та ефективний інструмент для забезпечення професійної роботи з документами.

Компанія GORDIC активно займається створенням систем електронного документообігу у сфері державного управління з 1991 року. У 1993 році на основі результатів відкритого тендеру Міністерства внутрішніх справ Чеської Республіки, в якому перемогло рішення GORDIC, було створено комплексне рішення для електронного документообігу. Система працює з документами як в паперовій, так і в електронній формі, забезпечуючи їхній облік та обробку, у тому числі таких документів в електронній формі, як відео або аудіозаписи. Дані про документи вводяться у систему шляхом ручного, електронного введення чи введення даних з інших програм (систем). GINIS SSL забезпечує повне виконання вимог нормативних документів для належного отримання, реєстрації, розподілу, обороту, виконання, створення, підписання, відправки, зберігання, вилучення з обороту та знищення документів.

Також було презентовано інші програмні продукти компанії GORDIC, які спрощують роботу у бухгалтерському та бюджетному обліках, інтеграції інформаційних систем тощо.

Заступник начальника управління – начальник відділу цифрового розвитку та електронної демократії управління цифрової трансформації департаменту цифрової трансформації та суспільних комунікацій Рівненської обласної державної адміністрації Володимир Ковальчук розповів про специфіку роботи з документами в об’єднаних територіальних громадах. Було вирішено, що Вратислав Дател підготує пропозиції з програмними продуктами, які будуть адаптованими для роботи з документами об’єднаних територіальних громад Рівненської області.