м.Рівне, вул.Гетьмана Мазепи,19
(0362) 62-05-33, office@rcci.rivne.com

Онлайн-конференції “Дорожнє будівництво, інжиніринг, підземне будівництво, транспортна інфраструктура “

23/04/2024

Шановні пані та панове,

дозвольте засвідчити Вам  мої запевнення у вельми високій повазі і поінформувати Вас про те, що Німецько-Українська промислово-торговельна палата,  ТОВ «ДЕінтернаціональ», за підтримки Федерації німецької будівельної промисловості та Ганноверської промислово-торговельної палати за дорученням Федерального міністерства економіки та захисту клімату 13-17 травня 2024 року проводить ділову конференцію на тему “Дорожнє будівництво, інжиніринг, підземне будівництво, транспортна інфраструктура “.

Незважаючи на те, що війна в Україні ще триває, вже розробляються плани з відбудови та підтримки країни. Різні німецькі міністерства започаткували програми фінансування для підтримки німецьких компаній у їхній бізнес-діяльності. Підтримка спрямована на різні сектори, включаючи будівельну галузь, виробництво металоконструкції, колії , видобуток каменю та корисних копалин, машинобудування, оренда та продаж контейнерів, енергетичні технології та водне господарство, енергопостачання.

Запрошуємо Вас до участі у нашому заході. Участь у ньому – безкоштовна, реєстрація – за надісланими заявками. Після успішної реєстрації ми надішлемо Вам інтернет-лінк для приєднання до конференції.

Після завершення онлайн-конференції ми пропонуємо українським і німецьким учасникам індивідуальні переговори у онлайн-режимі у форматі В2В. Записатися на переговори до німецьких компаній, які зацікавили Вас своїми пропозиціями, Ви зможете за допомогою формуляру заявки, що додається та за посиланням https://easy-feedback.de/umfrage/1813854/DePPVo

 

Відповідальний за організаційні питання з боку нашої Палати – Кравець Володимир, тел. 050 3588830.