м.Рівне, вул.Гетьмана Мазепи,19
(0362) 62-05-33, office@rcci.rivne.com

Рівненська торгово-промислова палата повідомляє, що в рамках проєкту, що фінансується Урядом Японії, ПРООН в Україні в грудні планує проводити низку заходів для бізнесу:

12/12/2022

  1. Вебінар для українських підприємств – експортерів до Японії або які розглядають японських ринок в майбутньому, щодо нещодавнього ухвалення в Рекомендацій щодо дотримання прав людини у відповідальних ланцюгах поставок в Японії (15 грудня, дата уточнюється)

Під час вебінару учасники та учасниці зможуть отримати відповіді на такі питання:

  • Що варто очікувати українським експортерам від нещодавно ухвалених Рекомендацій щодо дотримання прав людини у відповідальних ланцюгах поставок у Японії?
  • Які новели та обов’язки для бізнесу передбачають Рекомендації?
  • Як українські компанії можуть поглибити свої знання у сфері належної обачності щодо прав людини (Human Rights Due Diligence) і отримати безкоштовний доступ до навчальної програми та консультацій від ПРООН з прав людини для бізнесу?
  1. Академія з бізнесу та прав людини: тренінги з належної обачності щодо прав людини (Human Rights Due Diligence) для бізнесу (3 онлайн тренінги: 19, 21, та 23 грудня)

До навчання запрошуються представники та представниці японсько-українських спільних підприємств; українських підприємств-постачальників та партнерів японських компаній; українських компаній, що працюють на міжнародному рівні.

Навчання для учасників(ць) є безкоштовним, відбір здійснюватиметься на конкурсній основі.

Після проходження тренінгової частини, учасники(ці) зможуть отримати доступ до безкоштовних індивідуальних консультацій, які допоможуть краще налагодити процеси щодо прав людини у компанії.

Ми раді запросити до участі в заходах та будемо вдячні за поширення інформації серед ділових кіл.

Концепції заходів, будь ласка, перегляньте у вкладенні.

Контакти для уточнення додаткової інформації: +38 044 461 98 08 /+380955466509 (Viber, WhatsApp, WeChat, Telegram) Департамент міжнародного співробітництва Торгово-промислової палати України ( ast-ier@ucci.org.ua / dept.ier@gmail.com)