м.Рівне, вул.Гетьмана Мазепи,19
(0362) 62-05-33, office@rcci.rivne.com

Рівненська торгово-промислова палата отримала інформацію із Посольства Туреччини в Україні про проведення Торговельної Місії в рамках виставки халяльних продуктів (продукти харчування, косметичні засоби, фінанси, медіа, туризм) “Helal Expo Fair 2023” яка відбудеться в м.Стамбулі 23-26 листопада 2023 року.

17/08/2023

Програма Торговельної Місії передбачає проведення двосторонніх зустрічей з турецькими виробниками/експортерами відповідної продукції та відвідування виставки за кошти організаторів.
Програма проведення Торгівельної Місії розрахована  на 4 дні, а саме :

1. день – прибуття до Туреччини, поселення у готелі
2. день – проведення двосторонніх зустрічей з турецькими підприємцями/ відвідування виставки
3. день – проведення двосторонніх зустрічей з турецькими підприємцями/ відвідування виставки
4. день – повернення до України

Витрати на проживання у готелі, сніданок забезпечує турецька сторона, витрати на дорогу (переліт Україна-Туреччина-Україна) оплачуються безпосередньо представниками українських компаній, що прибудуть до Туреччини.

До участі у програмі запрошуються представники підприємств України бажано зі знанням англійської мови (німецької чи французької), вповноважених ухвалювати рішення щодо операцій із закупівлі/імпорту товарів.

 

Для участі у зазначеній Програмі представникам українських компаній необхідно заповнити онлайн-форму, що знаходиться за посиланням: https://delegations.tim.org.tr/helal-expo

Звертаємо вашу увагу на те, що кінцева дата онлайн реєстрації – 03 листопада 2023 року.
Остаточне рішення щодо включення українських представників підприємств до складу торговельної місії з покриттям витрат по перебуванню в Туреччині приймає турецька сторона.
 
У разі уточнення додаткової інформації щодо заходу просимо звертатися у Офіс Торгового Радника Посольства Турецької Республіки в Україні за такими конатктами: тел.: 044 377 76 77, е-mail: kiev@ticaret.gov.tr
https://helalexpo.com.tr/en/home/