м.Рівне, вул.Гетьмана Мазепи,19
(0362) 62-05-33, office@rcci.rivne.com

Шановні керівники асоціацій та підприємств!

03/02/2021

До Посольства України у Франції звернулась французька компанія Montalbano з пропозицією організувати торговельну місію в галузі органічних товарів (харчові продукти, насіння та бобові, зернові та похідні продукти, мед, горіхи, косметичні та гігієнічні засоби тощо) під час щорічної виставки біопродукції Natexpo, яка проходитиме 24-26 жовтня 2021 року у м. Париж (https://natexpo.com/ ).

Незважаючи на коронавірусну кризу, сектор органічних продуктів (особливо харчових) залишається динамічним ринком збуту у Франції, який оцінюється майже у 12 мільярдів євро. Відвідувачі виставки Natexpo складаються з керівників та закупівельників, імпортерів, оптовиків, роздрібних торговців та виробників/переробників з Франції та інших країн. У сучасних умовах охорони здоров’я стратегія французьких компаній змінилася. Наразі вони прагнуть урізноманітнити свої джерела постачання та закуповувати необхідну продукцію в Європі та сусідніх країнах.

Організація торговельної місії в секторі органічної продукції дала б змогу показати високоякісні, але майже невідомі українські товари у Франції та започаткувати торговельно-економічні відносини між українськими та французькими компаніями.

 

В разі  зацікавленості взяти участь у торговельній місії та виставці, просимо контактувати з ПУ у Франції.

Контакти: +33-1-43-06-07-37 ;

emb_fr@mfa.gov.ua

 

З повагою

 

Рада експортерів та інвесторів

МЗС України

238-16-26

www.rei.mfa.gov.ua

https://www.facebook.com/REI.MFA.Ukraine