м.Рівне, вул.Гетьмана Мазепи,19
(0362) 62-05-33, office@rcci.rivne.com

Добір кваліфікованих експертів для оцінювання проєктних заявок конкурсного відбору програми “Варто почати власну справу”

14/03/2024

Для Фонду важливо підтримувати ветеранів, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та членів сімей загиблих (померлих) захисників та захисниць України. Допомогти повернутися у цивільне життя, створивши умови для реалізації проєктів, розвитку бізнесу і нових робочих місць.

Зважаючи на вимоги до кандидатів в експерти, а саме досвід в бізнесі та розуміння в бізнес-процесах, звертаємось до вас з проханням допомоги залучити кращих фахівців і будемо вдячні за поширення інформації в вашій  спільноті про оголошений добір до експертної ради програми “Варто почати власну справу”.

Український ветеранський фонд — інструмент держави у виконанні обов’язку перед ветеранами та ветеранками, їхній партнер, що підвищує стійкість держави через сприяння реалізації ветеранських ініціатив. Детальніше з роботою фонду можна ознайомитися на сайті  https://veteranfund.com.ua і сторінці в  соціальній мережі https://www.facebook.com/veteranfundua.

Інфо-лист щодо добору експертів